Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 71 to 80 of 91

Thread: Bug/Feature reports here, please.

  1. #71
    Corvette Enthusiast Kchrpm's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    6,528
    Ah OK, that makes sense then.

  2. #72
    Director Freude am Fahren's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Miami, FL
    Posts
    3,796
    I typed my password in wrong, which sent me to the page where it tells you to try again, which was fine, but then once I did enter it correctly, it sent me to a page that said invalid redirect. Haven't repeated it to see if it's a bug or just a random glitch though.

  3. #73
    mAdminstrator Random's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Davis, CA, USA
    Posts
    3,465
    Sometimes that will happen if your bookmark is www. and the site is not, or vice versa.
    Whoomah!

  4. #74
    Corvette Enthusiast Kchrpm's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Cincinnati, OH
    Posts
    6,528
    The show button for spoilers isn't working on mobile for me. Anyone else?

  5. #75
    Junior Potato
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3,229
    Ditto here, Keef. Using Chrome on iOS.

    I don't know if this has been mentioned yet (too lazy to trawl through 100 posts to check) but can we please just have a button that gives you img tags for the text editor?

    Using that image dialogue box is so cumbersome and takes a lot of steps to complete a simple task. I feel that it would be a great improvement.

  6. #76
    mAdminstrator Random's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Davis, CA, USA
    Posts
    3,465
    Spoiler:
    Android test

  7. #77
    mAdminstrator Random's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Davis, CA, USA
    Posts
    3,465
    Hmm.

  8. #78
    Wanna Fight?
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    447
    Works fine on iOS Safari.

  9. #79
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Indiana
    Posts
    996
    Show spoiler not working in whatever Samsungs standard internet program is. Doesnt work in Chrome mobile either..

  10. #80
    mAdminstrator Random's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Davis, CA, USA
    Posts
    3,465
    When I've got some spare time I'll do some digging, but I'm not hopeful.
    Whoomah!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •